«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 06.12.2019 12:25

I Markadatabasen er det 1510 løyper, 63 prepareres i dag, 28 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 06.12.2019 08:48

Les hele føremelding nr 3108
Mildværet viker og mer snø er i vente
Det er klarvær med temperaturer fra -2 til +2 grader i Marka på morgenen. Mildværet de siste dagene og regnet i natt har tæret en del på løype... ........

Tips: Føremelding og løypekart rett i lomma

Få oversikten over skiføret rett i lomma! Skiforeningens app iMarka byr på føremelding og løypekart med løpende oppdatert preppestatus. Takket være samarbeidet mellom Skiforeningen og mer enn 70 kommuner, foreninger og løypelag, får du info om føreforholdene i et stort geografisk område direkte på mobilen. Du finner også sykkelkart i appen, som kan lastes ned gratis. Bli kjent med appen her!

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 85
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Først skibussen, så Maridalsbussen» i Nordmarka nord? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka nord.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 329
Kjenner du løypa Skiløyper på Haga golfbane i Bærumsmarka? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Bærumsmarka.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 504
Kjenner du stedet Kobberhaugene i Nordmarka syd? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka syd.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 47
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Sæteren gård i Bærumsmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.