«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

En tilfeldig sykkeltur

Les mer om tur nr 179
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Nå er det sykkelsesong, og kjenner du for eksempel sykkelturen «På oldtidsvei og kongevei» i Sørmarka? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Sørmarka.

En sykkelrute

Les mer om sykkelrute nr 412
Kjenner du sykkelruta Skoglund - Lindeberget i Vestmarka? Klikk på bildet for å lese mer om denne ruta! Du kan også lese mer om markaområdet Vestmarka og rutas startsted Skoglund.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1642
Kjenner du stedet Steindalen i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 111
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Skihytta på Snauhaug i Gjøvik, Toten og Land? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.