«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

En tilfeldig sykkeltur

Les mer om tur nr 389
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Nå er det sykkelsesong, og kjenner du for eksempel sykkelturen «Totenåsen rundt» i Totenåsen? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Totenåsen.

En sykkelrute

Les mer om sykkelrute nr 578
Kjenner du sykkelruta Jevnaker - Olum i Krokskogen - Hole? Klikk på bildet for å lese mer om denne ruta! Du kan også lese mer om markaområdet Krokskogen - Hole og rutas startsted Jevnaker.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1757
Kjenner du stedet Starrtjennet i Eidsvoll - Nes? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Eidsvoll - Nes.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 120
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Høgkorsplassen i Hadelandsåsene? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.