«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 06.06.2020 06:25

I Markadatabasen er det 1542 løyper, 0 ferdig preparert i dag, 0 delvis preparert i dag, 0 andre ble preparert i går.

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 29.04.2020 00:04

Les hele føremelding nr 3246
Takk for oss!

Vi avrunder føremeldingen for denne sesongen med dagens melding. Kartene i Turplanleggeren vil snart gå over i sommer- og sykkelmodus. Inntil det skjer kan du selv... ........

Tips: Se Marka nå!

Hvordan ser det ut i Marka akkurat nå? Skiforeningen og samarbeidspartnere har nettkamera en rekke steder både i Oslomarka og områdene rundt, og viser deg de ferskeste bildene. Se Marka her!

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 93
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «I smale spor» i Krokskogen - Hole? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Krokskogen - Hole.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 493
Kjenner du løypa Bleiken [Skihytta] - Åstjern i Hadelandsåsene? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Hadelandsåsene.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 799
Kjenner du stedet Bislingflaka i Nordmarka nord? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka nord.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 6
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Vangen skistue i Østmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.