«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

En tilfeldig sykkeltur

Les mer om tur nr 56
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Nå er det sykkelsesong, og kjenner du for eksempel sykkelturen «Til topps i Lillomarka» i Lillomarka og Gjelleråsen? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Lillomarka og Gjelleråsen.

En sykkelrute

Les mer om sykkelrute nr 894
Kjenner du sykkelruta Kolbotn - Gjersjøen - Svartskog i Sørmarka? Klikk på bildet for å lese mer om denne ruta! Du kan også lese mer om markaområdet Sørmarka og rutas startsted Kolbotn.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1122
Kjenner du stedet Rødgardsmyra i Gjøvik, Toten og Land? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Gjøvik, Toten og Land.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 60
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Lygnasæter i Hadelandsåsene? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.