I scooterspor mot Skotta

Det var en positiv overraskelse at løypen Valler-Dælivann-Stein var kjørt opp i dag. Den gjør en sving oppe ved Skotta, hvor dette bildet er tatt sørfra. i 2014 ble løypa lagt om noe, slik at den etter det går litt lengre vest enn på bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Feb 2009

Ny sporsetting av gammel løype

Av Erik Unneberg

Tidligere var løypen Valler-Dælivann-Stein gård mye benyttet, både for å ta seg en liten skitur i området rundt Dælivann, men også som tilførselsløype til Stein for å komme videre inn i Bærumsmarka. I mange sesonger har det vært for lite sne til at den har blitt preparert, selv om den fra tid til annen er gått opp. Denne uken hadde imidlertid Bærum kommune kjørt opp løypen med scooter, og sporene var veldig fine i dag. Bildet er tatt et par hundre meter øst for Fleskum gård.

11 Feb 2009

Løyper på golfbanen.

Av Erik Unneberg

Det har i hele vinter vært kjørt opp løyper på banen til Bærum golfklubb. På denne strålende onsdagen var det kjørt med stor maskin på banen, og sporene kunne lett nås fra mange steder langs banen.

18 Feb 2009

Løypestart ved Flyplassen

Av Bente Anita Moell

"Flyplassen" er en liten p-plass langs RV247 på veien mellom Hov i Land og Hassvalssætra langs Gjøviklinna. Herfra går løyper østover inn i stamløypenettet til Søndre Land.