Nytt perspektiv

Slik har du kanskje ikke sett Hakloa før? Bildet er tatt fra Barlindhøgda, som ligger mellom Helgeren og Hakloa. Vi ser ned på øya midt i sjøen, og midt i bildet ser vi bygningene på Vest-Hakloa med Sandungen i bakgrunnen. Nå er det fine forhold for toppturer, skaren bærer, og hva med å bruke en dag til å gå rekka Storhaugen-Lønlihøgda-Barlindhøgda-Hakloamana? Et fint startpunkt for oppturen er hogstfeltet på vestsiden av Trehørningen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Mar 2009

Lønlihøgda

Av Nina Didriksen

På åsrekka mellom Helgeren og Hakkloa ligger blant annet Lønlihøgda, litt mer ukjent enn Barlindhøgda og Hakklomana. I disse dager er det flott å gå åsen på langs på ski. Et fint sted å gå opp er i hogstfeltet på vestsiden av Trehørningen.

21 Mar 2009

Gyrihaugen - et av Markas beste utsiktspunkter

Av Erik Unneberg

Et av Markas flotteste utsiktspunkter er Gyrihaugen (682 m.o.h.). I dag gikk det lekende lett å ta seg opp hit på strykende klisterføre i mykt scooterspor. På bildet ser vi Tyrifjorden med Steinsfjorden nærmest. Migartjern er ikke synlig fra kameraets standpunkt, selv om personen på bildet kikker ned på tjernet. I bakgrunnen til høyre skimter vi Gaustatoppen 100 km unna i vestlig retning, selv om det var litt disig da bildet ble tatt. Er det rart vi søker oss hit gang etter gang?

19 Mar 2009

Fine forhold fortsatt i Lillomarka

Av Tom Ingebrigtsen

I Lillomarka er det fine løyper over alt nå. Her fra Linderudkollen, der mange løyper møtes.