Salsfurua

Sørøst for Glåmene finner vi salsfurua på Hvileberget. Treet har en utstikkende gren som ble brukt til å henge salene på i gamle dager, mens hestene fikk hvile og drikke av Glåmkulpen. Her gikk tråkket som ble kalt Baronveien. Vel verdt et besøk, sommer som vinter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Mar 2009

Første sommertidskveld ved Madserud

Av Erik Unneberg

I dag var det første dagen med sommertid, og plutselig fikk vi en time ekstra på kvelden til å gå på ski. I alle fall føltes det slik. Bildet er tatt ved Madserud, ved løypen mellom Haga og Nygård. Det er ikke vanlig at man kan gå på ski under flotte forhold så langt ut på våren her, men denne vinteren har gitt oss i bøtter og spann med skiføre. Julaften 2005 var det for øvrig en brann ved Madserud, og hovedhuset gikk med i den. Siden det har plassen ligget øde.

29 Mar 2009

Fortsatt mye sne ved Elgheim

Av Erik Unneberg

Det minker på sneen på taket på Elgheim, men fortsatt er det mye sne i dette området av Bærumsmarka, mellom Haslumseter og Tjæregrashøgda. Fotografen vasset i 20 cm nysne her i dag.

28 Mar 2009

I scooterspor inn på Trehørningen

Av Erik Unneberg

Etter en lang ferd gjennom Nordmarka kom vi etter hvert frem til Trehørningen, hvor flotte scooterspor møtte oss i nordenden her ved Trehørningsrumpa.