Solrik ettermiddag i Bærumsmarka

Det var flott å kunne gå på ski i solskinnet oppe på Sætermyra ved Haslumseter i ettermiddag. Blir det flere slike dager fremover, kan denne aktiviteten anbefales på det varmeste.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Mar 2009

Vidt utsyn

Av Nina Didriksen

Kobberhaugene ligger rimelig midt i Marka, og herfra er det et vidt utsyn i de fleste retninger. Sørover ser en helt til Oslofjorden, selv om den var litt vanskelig å få øye på denne torsdagen pga snø i luften.

26 Mar 2009

Salsfurua

Av Nina Didriksen

Sørøst for Glåmene finner vi salsfurua på Hvileberget. Treet har en utstikkende gren som ble brukt til å henge salene på i gamle dager, mens hestene fikk hvile og drikke av Glåmkulpen. Her gikk tråkket som ble kalt Baronveien. Vel verdt et besøk, sommer som vinter.

29 Mar 2009

Første sommertidskveld ved Madserud

Av Erik Unneberg

I dag var det første dagen med sommertid, og plutselig fikk vi en time ekstra på kvelden til å gå på ski. I alle fall føltes det slik. Bildet er tatt ved Madserud, ved løypen mellom Haga og Nygård. Det er ikke vanlig at man kan gå på ski under flotte forhold så langt ut på våren her, men denne vinteren har gitt oss i bøtter og spann med skiføre. Julaften 2005 var det for øvrig en brann ved Madserud, og hovedhuset gikk med i den. Siden det har plassen ligget øde.