Naturperlen

Triungsvann ligger i Bærumsmarka, og er et våtmarksområde som er fredet som naturreservat. Her er det skiføre lenge utover våren, og fine forhold denne torsdag 23. april 2009. Ute på tuene som stikker opp er det et yrende fugleliv.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Apr 2009

Kort pause

Av Nina Didriksen |

Ved Finntjern er det skiføre på brøytekantene langs Tømteveien. Vi tok en kort pause for en gjenvisitt ved kjentmannsposten på Finnvollen rett over veien. Det er fine skiforhold fra Movann og videre på veien mot Holmetjern.

21 Apr 2009

Dobbeltføre

Av Nina Didriksen |

På den vinterbrøytede veien ved Tømte er det både sykkel- og skiføre i disse dager. Det er fine skiforhold fra Movann, og videre fra krysset litt bortenfor enden av bildet, på veien mot Holmetjern.

21 Apr 2009

Mellom Fløyta og Storebekkhytta 21.04.09

Av Jørgen Fog |

Fort deg ut! Det er fortsatt (foreløpig) gode forhold for skiturer fra Skansebakken. Tar du skrapskiene dine kan du starte 3-400 m fra Skansebakken. Du må regne med å bære skiene over en del grusområder til du er oppe de første bakkene etter Skrubbdalbommen. Videre innover er det stedvis meget lekre forhold allerede ved Fløyta. Litt flere korte grusområder før du nærmer deg Storebekkhytta og supre forhold oppover mot Søndre Heggelivann. Frem til slutten av den preparerte løypa like før Heggelia er det stort sett meget bra forhold. Men varmen tærer så start NÅ! Bildet er fra området mellom Fløyta og Storbekkhytta.