Vårlig milslukertreff

Når våren "tar" skiføret blir det hyppigere treff blant de absolutte skientusiastene, fordi det bare er noen få steder en kan lufte skiene. Denne torsdagen i slutten av april møtte undertegnede "kollega" Erik Unneberg ved Triungsvann, som alltid full av fotoutstyr og -råd. Han hadde syklet 3,9 km fra Fossum før han kunne ta på seg skiene, mens det var 1 km på grusvei fra mitt startsted Årnes p-plass.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Apr 2009

Naturperlen

Av Nina Didriksen |

Triungsvann ligger i Bærumsmarka, og er et våtmarksområde som er fredet som naturreservat. Her er det skiføre lenge utover våren, og fine forhold denne torsdag 23. april 2009. Ute på tuene som stikker opp er det et yrende fugleliv.

21 Apr 2009

Kort pause

Av Nina Didriksen |

Ved Finntjern er det skiføre på brøytekantene langs Tømteveien. Vi tok en kort pause for en gjenvisitt ved kjentmannsposten på Finnvollen rett over veien. Det er fine skiforhold fra Movann og videre på veien mot Holmetjern.

21 Apr 2009

Dobbeltføre

Av Nina Didriksen |

På den vinterbrøytede veien ved Tømte er det både sykkel- og skiføre i disse dager. Det er fine skiforhold fra Movann, og videre fra krysset litt bortenfor enden av bildet, på veien mot Holmetjern.