Turstart fra Franskleiv

Det er mange år siden Vestmarksetra var et turmål for befolkningen i Asker og Bærum, for stedet er nå i privat eie. Men like ved ligger parkeringsplassen på Franskleiv, og herfra går det både blå- og rødmerkede traseer inn i Vestmarka. Bildet viser inngangen til lysløypetraseen mot Kattås eller Jordbru. Den er fin å både gå og sykle sommerstid.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

14 Aug 2009

Vindu mot Stovivann

Av Erik Unneberg

Det var en fin sommerdag ved Stovivann i dag, selv om ferien nok er over eller nærmer seg slutten for de fleste. Det var mange slags aktiviteter folk bedrev her i dag: bading (se "badenymfene" til venstre!), padling, løping, turgåing, fisking og fotografering. I bakgrunnen til høyre ser vi Søndre Kolsås, mens den nordre toppen sees midt i bildet. Til venstre skimtes litt av Horni gård.

14 Aug 2009

Augustlys over Ringi

Av Erik Unneberg

Kulturlandskapet ved Ringi gård er kanskje det vakreste i Bærum. På denne kvelden i midten av august var det vanskelig å rive seg løs fra det flotte synsinntrykket.

14 Aug 2009

Lett jogg ved Tanum

Av Erik Unneberg

Turveien fra Tanum kirke via Ringi og videre inn i Vestmarka er populær, både for gående og syklende. En firbent turløper var heldig og fikk være med ut i motlyset i dag.