Det siste dagslys i august ved Finnsrudvannet

Ved 20-tiden på augusts siste dag var det grått og fuktig her ved Finnsrudvannet, der Asker golfklubb har sin bane. Flagget vi ser mellom trærne, står på den 18. Greenen. Det er dit ballen skal etter å ha svevd drøyt 100 meter over vannet. Dette er et idyllisk område, og det går turveier rundt på banen. Sykkelruten fra Heia skole til Semsvannet går forbi stedet der bildet ble tatt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

30 Aug 2009

Fjordutsikt fra Heikampen

Av Erik Unneberg

Ved hjelp av et teleobjektiv ble Oslofjorden foreviget fra Heikampen i motlyset i dag. På bildet ser vi også Holmenkollåsen, litt av Sørkedalen, Bærumsmarka og Bogstadvannet.

30 Aug 2009

Sensommer på Heikampen

Av Erik Unneberg

August nærmer seg slutten, og her oppe på Heikampen var det en sur vind i dag. Fargene i landskapet er nå typiske for årstiden: litt kjedelige i påvente av høstfargene som kommer om ca. fire uker. Men utsikten er jo fin, selv i motlyset i dag. Vi ser Oslofjorden i bakgrunnen, og også litt av Bogstadvannet. Helt til venstre i bildet har vi Holmenkollåsen, mens en del av Sørkedalen er synlig midt i bildet. Bak til høyre troner åsene i Bærumsmarka.

22 Mai 2009

Inngang til Østmarka fra Haugerud

Av Erik Unneberg

Dette bildet er tatt fra Haugerudveien. Herfra går det både rød- og blåmerket turvei inn i Østmarka.