Når snøen svikter kan man like gjerne bade!

Det varslede snefallet rundt Ringkollen var ikke nok til å ta frem skiene, så da ble det årets siste bad i Østernvann isteden. En kald opplevelse (ca. 10 grader), men en rask svømmetur ble gjennomført.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Okt 2009

Snorklipping ved Kjørestua

Av Eivind Molde

Assisterende generalsekretær i Turistforeningen, Anne Mari Aamelfot Hjelle stod for snorklippingen da Hadeland Turlag sin nye hytte ble åpnet i dag. Kjørestua på Sagvollen ligger like ved Jotunheimstien, og vil være et utmerket utgangspunkt for turer i Hadelandsåsene. Nå har turfolket fått et overnattingssted i området mellom Snellingen og Lygna.

04 Okt 2009

Åpningsfest på Sagvollen

Av Eivind Molde

Rundt 120 mennesker hadde møtt fram utenfor Sagvollstallen for å være med på åpningen av Hadeland Turlag sin nye hytte i dag. Kjørestua på Sagvollen ligger til høyre for bildet, rett over plassen fra Sagvollstallen. Etter taler og snorklipping var det hyggelig å trekke innendørs på Sagvollstallen, der det var gratis pølser, boller og drikke til alle. Litt til venstre for midten i bildet ser vi bestyreren for Gran almenning, Knut Narvestad som forteller om historien til Sagvollen.

02 Okt 2009

Vestenden sett fra Kollern

Av Erik Unneberg

Mellom grantrærne på toppen av Kollern (688 m.o.h.) kunne man i dag se Vestenden, 2,7 km mot nord.