Lunner

Utsikt fra Nyseterbrenna ved Grua. Omtrent midt i bildet synes Lunner kirke, i bakgrunn Norefjell.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Okt 2009

Når snøen svikter kan man like gjerne bade!

Av Erik Bjørgum |

Det varslede snefallet rundt Ringkollen var ikke nok til å ta frem skiene, så da ble det årets siste bad i Østernvann isteden. En kald opplevelse (ca. 10 grader), men en rask svømmetur ble gjennomført.

04 Okt 2009

Snorklipping ved Kjørestua

Av Eivind Molde

Assisterende generalsekretær i Turistforeningen, Anne Mari Aamelfot Hjelle stod for snorklippingen da Hadeland Turlag sin nye hytte ble åpnet i dag. Kjørestua på Sagvollen ligger like ved Jotunheimstien, og vil være et utmerket utgangspunkt for turer i Hadelandsåsene. Nå har turfolket fått et overnattingssted i området mellom Snellingen og Lygna.

04 Okt 2009

Åpningsfest på Sagvollen

Av Eivind Molde

Rundt 120 mennesker hadde møtt fram utenfor Sagvollstallen for å være med på åpningen av Hadeland Turlag sin nye hytte i dag. Kjørestua på Sagvollen ligger til høyre for bildet, rett over plassen fra Sagvollstallen. Etter taler og snorklipping var det hyggelig å trekke innendørs på Sagvollstallen, der det var gratis pølser, boller og drikke til alle. Litt til venstre for midten i bildet ser vi bestyreren for Gran almenning, Knut Narvestad som forteller om historien til Sagvollen.