Rasteplass på Rødgardsmyra

Bildet er tatt hvor Haugrunden og Gubberudrunden skiller lag. Her er det også slutt på en ca. ni kilometer lang og flott skøytetrase som starter ved Øverby skistadion. En fin kveldstur, men husk hodelykt, det er et par kilometer fra dette stedet tilbake til lysløypa. En tur over myra om kvelden med hodelykt i lett snøvær, er noe av det fineste jeg vet. Hvis du tar turen fra Øverby og går Haugrunden og tilbake til Øverby har du en tur på akkurat to mil.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Feb 2007

Rasteplass på Rødgardsmyra

Av Bernhard Engen

Vi er ved enden av Rødgårdsmyra på veg mot Solbakken, noen hundre meter fra hvor Haugrunden tar av mot Haug. Det er en populær lun rasteplass, spesielt når sola begyner å ta utpå sesongen. Plassen er også serveringssted og endestasjon for Skiforeningens måneskinnstur i februar.

03 Des 2009

Ettermiddag ved Vambutjerna

Av Erik Unneberg

Fint føre på veien!

03 Des 2009

Milsluker’n ved Steinbutjern

Av Erik Unneberg

Tom ”Milsluker’n” Stensaker gikk fra Sørkedalen til Øyangen i dag, men det var ikke slutt med det. Han gikk tilbake samme vei, og fikk da en skitur på 6 mil. Her er han ved Steinbutjern, hvor det var fint å gå på ski på det som sommerstid er trillesti for sykkel. Er det rart han er blid?