Borgersetra, utsikten

Borgersetra var for noen år siden et flott utsiktspunkt. Nå har utsikten vokst igjen, men Skiforeningen har merket og etter hvert også preppet løype til et hogstfelt der bratta mot Ringerike begynner. En avstikker hit burde være obligatorisk for alle som nyter naturen når de går på ski. I dag lå tåka tjukk over lavlandet, bare litt av Røyselandet stakk opp. Strålende solnedgang over tåka. -3°C på Ringkollen, -12°C og ertesuppe på Steinssletta.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Jan 2010

Ormekollmyr - myra som aldri fryser

Av Odd Tore Saugerud

I alle år jeg har gått forbi den, er det i nordenden av myra åpent vann og eventyrlige snøtuer, gjerne med harespor. I årenes løp har det gått med mye film og mange megabytes her, for formene og lyset varierer fra år til år og fra gang til gang. I dagens versjon er snøtuene ganske beskjedne, og haresporene byttet ut med musespor. Likevel et sted til å roe seg ned og nyte naturen.

26 Jan 2010

Råsjøstua

Av Amund Rasten

Råsjøstua sett "bakfra", der hvor løypa fra Råbjørn ankommer. Dammen og gamlevillaen synes i bakgrunnen. Ferden over Råsjøen ble litt fuktig, med mye overvann.

24 Jan 2010

Utsikt over Roa

Av Amund Rasten

Utsikt over Roa sett fra løypa over Dalasjøhøgda som i år er gjenåpnet etter mange år som nedlagt. Løypa går fra Stormyra ca 4,5 km nord for Brovoll (i retning Koperud) sydover Dalasjøhøgda og kommer igjen på toppen ovenfor Nysetra på løypa mellom Grua og Langvann. Den er å finne på eldre Markakart.