Glitredumpa

En god del biler på parkeringsplassen i Glitredumpa i dag. Løypa herfra og opp til Kirkebyvangen er i år utbedret og stedvis omlagt. Turen oppover lia var tidligere en endeløs fiskebeinsbakken og nedturen en enda mer endeløs nedoverbakke hvor man helst ønsket seg anker. I dag er det innlagt flatere partier som gjør turen både opp og ned mer variert.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Feb 2010

Råsjøstua

Av Amund Rasten

I år er det Ullensaker Røde Kors som står for driften av Råsjøstua, og trafikken ser ut til være forholdsvis bra. I sommer er det i tillegg hogd en del skog rundt hytta noe som gjør plassen mer lys og trivelig.

14 Feb 2010

Kirkebyvangen

Av Amund Rasten

Løypene i området rundt Kirkebyvangen er denne sesongen omlagt. Dette gjelder løypa 240 Glitre-Kirkebyvangen og løype 157 Kirkebyvangen-Hakkim, som begge er omlagt på flere strekninger. Krysset på Kirkebyvangen er i den forbindelse flyttet ca. 200 meter mot sørvest.

13 Feb 2010

Tre med lokk

Av Nina Didriksen

Går du Grenadertraseen nordøst for Løvlia kommer du forbi denne furua, som har fått seg en tykk hatt for anledningen. I dette området er det mange idylliske partier der løypa går over myrer med småskog.