Porsstranddammen

En gammel, idyllisk plass i skogen sørvest for gården Haugstein i Enebakk, også kalt Påstranddammen eller bare Dammen. Hovedløypa fra Kirkebygda/Herredshuset i Enebakk går over plassen og videre nordover til Streifinn ved Flateby.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Feb 2010

Scooterløype mot Gyrihaugen

Av Erik Unneberg

Fra Løvlia går det en herlig scooterløype via Huken seter og opp på Gyrihaugen. Selv om det er bratt på slutten, er det ikke vanskelig å komme seg opp på toppen når forholdene er så gode som nå med mye sne og flott preparering. Rett under toppen er traseen ganske smal, men morsom og spennende der den går gjennom dette gjelet. Bildet er tatt i nedstigningsretningen.

15 Feb 2010

Løyperydding

Av Amund Rasten |

Terje Kilstad er ivrig dugnadsarbeider for Skiforeningen, og hans innsats i løypenettet er uvurdelig. Her er vi i gang med gjenåpning i den gamle terrengløypa med Bjørgeseter og Brovoll. Håpet er at denne løypa kan være et alternativ de årene skogsbilveien mellom Bjørgeseter og Brovoll brøytes for skogsdrift. Veien har tidligere år også vært brøytet i forbindelse med Hadelands-rally.

13 Feb 2008

Påskestemning i februar på ved Hovdehytta

Av Christian Eek-Jensen

Ikke rart Mona var blid på denne flotte lørdagen på Hovdehytta oppe på Furuåsen. For solen strålte, utsikten var flott og skiføret helt topp.