Strøkne spor i lysløypa

Lysløypa i Tæruddalen kan som regel skilte med flotte spor gjennom store deler av sesongen. På dette bildet, som ble tatt i februar 2009, kan vi se at preppemaskinen akkurat hadde vært her.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Feb 2010

Lysløype med fjellutsikt

Av Erik Unneberg

Lysløypen på Kleivstua er godt preparert for både klassisk og fristil. I tillegg kan den skilte med utsikt mot Vikerfjell her hvor den går på Kongeveien.

14 Feb 2010

Gapahuken ved Bikkjetjern i Fudalen

Av Lise Henriksen

Gapahuken ved Bikkjetjern i Fudalen (mellom Klokkertorget og Hellertjerna) ble laftet opp av enebakkingen Nils Wiik i 2008. Da var han mange og åtti år. Det er også Nils som har bygget Vikstjernskoia, og huken ved Bindingsvann. Sprek kar! Han er den eldste deltaker som har gått Flyktningeruta gjennom Østmarka, i en alder av 86 år (i 2006).

31 Jan 2010

Hellertjern i Fudalen

Av Lise Henriksen

En fin rundtur går fra Streifinn ved Flateby over Gjeddevann til Hellertjerna, som ligger sør for Nordbysjøen. Herfra går det sørover til Bikkjetjern i Fudalen, hvor man kan velge å fortsette scooterløypa til Klokkertorget og Kølabånn eller ta nord-og østover til Finlandsrunden/Skillebekk - Streifinn. Bildet er tatt mot sør