Her bor jeg

Midt i Maridalen, ved plassen Brenners sør for Dausjøen, gikk vi forbi Friluftsetatens preppemaskin. Vi antar derfor at både maskin og fører bor på stedet, og tok seg en velfortjent hvil etter å ha kjørt flotte spor på tvers av dalen: Ørlite nordvest for Sander gård krysser løypa bilveien, og deler seg: Én løype nordover til Dausjøen (løype nr. 676) og en annen snirkler seg på tvers av Maridalen til kapellet og Hammeren (løype nr. 678).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Mar 2010

Utsikt over Dausjøen

Av Nina Didriksen

Midtveis ned i løypa mellom Tømte og Movann kan du ta av en skiløype til høyre, langs Kvernbekken, som bringer deg langs Movassbekken til Dausjøen på bildet. Herfra kan du gå rake veien mot Sander gård og Kjelsås, eller ta av mot Hammeren i løypekrysset en drøy kilometer sør for vannet. Bygningene til høyre i bildet er plassen Nordby i Maridalen.

07 Mar 2010

Dausjøen forut

Av Nina Didriksen

Litt nord for Sander gård i Maridalen går det en flott skiløype nordover til Dausjøen, og videre langs Movassbekken til utfartsparkeringen i den krappe svingen nedenfor "Sørbråtenbygda". Fra p-plassen snirkler løypa seg inn på løypa mellom Movann og Tømte ca midtveis. I bakgrunnen på bildet sees "maridalsalpene", med Øyungskollen, Mellomkollen osv.

07 Mar 2010

Akemoro ved Driv idrettsplass

Av Eivind Molde

Samtidig som skiløperne kom og gikk, holdt denne gjengen med førsteklassinger på med sin egen akemoro i solskinnet, like ved Driv idrettsplass.