Påske på Grønland

NRK meldte om ca 50.000 besøkende i Hemsedal i dag. På Grønland i Vestmarka har det kanskje (optimistisk) vært ca 50 besøkende de siste par dagene, selv om løypene er glimrende etter en natt med noen minusgrader. Det er både skøyte og klassisk spor nesten over alt. Eneste lyden man kan høre er fuglene som har begynt å synge, en elg som lusker i skogen og kanskje en annen ivrig skiløper som nærmer seg. En fantastisk vinter som fortsatt har noen uker igjen her inne hvor det var seterdrift i 1750.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Mar 2010

Årets siste tur over Elvåga?

Av Tom Ingebrigtsen

Til tross for nydelig skareføre var det ikke folksomt i Østmarka i dag. Utsikt sørover Nord-Elvåga fra demningen ved Mariholtet.

30 Mar 2010

Våren nærmer seg Østensjøvannet

Av Erik Unneberg

Ved Østensjøvannet er det et rikt fugleliv, og fuglene har nå glede av litt åpent vann etter hvert som våren nærmer seg. Her er det mange ornitologiske motiver å fange for ivrige fotografer.

30 Mar 2010

Sporene viskes ut ved Abildsø

Av Erik Unneberg

Det er nå nærmere tre uker siden løypen mellom Rustadsaga/Skullerudstua/Skraperud og Østensjøvannet ble preparert. Den holdt bra lenge, men etter mildvær og tilfrysing er den nå i ferd med å viskes ut, slik vi ser av bildet fra Abildsø.