Litt overvann

Dette tjernet ligger i løypetraseen mellom Kusteintjern og Løvlia. Som vi ser er det overvann i det mest brukte sporet, men det var helt ok å gå litt på siden. Vi kom tørrskodd over alle de små vannene vi krysset i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Apr 2010

Kjent vann fra ukjent topp

Av Nina Didriksen

Det er nok ikke så mange som har vært på Kustein. Den rager 609 moh vest for Heggelivannene og er lett å bestige på skareføre, eller via bratt blåsti på sommerføre. Her er toppunktet og søndre Heggelivann.

10 Apr 2010

Alternative tursysler

Av Nina Didriksen

Det er ikke alle som nøyer seg med å bestige en topp eller "bare" gå en skitur. Geocaching er en form for turorientering med gps, og det ligger cacher på de utroligste steder i Marka. Liker du utfordringer ispedd ny viten, kikk innom www.geocaching.com. Her har vi funnet cachen på Kustein etter å ha gravd i nesten to timer (helt selvvalgt, cachen er merket "ikke vintersikker"). Kustein ligger vest for Heggelivannene, 609 moh.

10 Apr 2010

Vårføre fra Kustein

Av Nina Didriksen

Skaren bærer stort sett overalt, i hvert fall høyt i Marka og tidlig på dagen. Benytt sjansen til å utforske nye steder! Her er vi på vei ned fra Kustein 609 moh vest for Heggelivannene.