Vårtur 2010: Solid snøsåle ved Åstjern

I løypekrysset 1 km fra Åstjern (Vatningsbakken) kunne vi konstatere at det var en solid snøsåle i løypetraseen. Akkurat her holder nok skiføret en stund til, men i solhellingene ned mot Åstjern kommer nok våren raskere.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Apr 2010

Ognillaberget i sikte

Av Erik Unneberg

Ved Risbakken kunne vi ta retningen mot Ognillaberget (venstre del av åsene vi ser på bildet). Snart ventet mer skøyting bortover Risbakkvegen mellom Ognillaberget og Ognilla.

17 Apr 2010

Utsyn mot Skreihaugen

Av Erik Unneberg

På en flott skidag i Hadelandsåsene kunne vi betrakte Skreihaugen (779 moh.) fra vårt ståsted et par hundre meter lavere ved myrene ved Risbakken. Jørgen Kvåle forteller: "Det kommer ikke særlig godt fram på bildet, men på venstre side, vest ligger den spesielle V-dalen Jønnlidalen, som er trang og uframkommelig. Vestafor her ligger et vakkert område med Slettangen og et glissent furuområde med bergknauser, små myrer og putter oppover mot Lushaugen. Et helt spesielt område."

17 Apr 2010

Motlys mot Knatthaugen

Av Erik Unneberg

Det var sterk sol i formiddagstimene i dag, og solbriller var en god ting å ha når Knatthaugen (762 moh.) ble beskuet fra Ognilla (560 moh.).