Sterkt lys i lysløypa

I lysløypetraseen på Sollihøgda var det langt fra noe behov for kunstig belysning i dag. Solen både lyste og varmet, og med det flotte vårføret på Djupdalsveien mellom Høymyr og Auretjernsbekken var det lett å få assosiasjoner til påskeforhold - flere uker på etterskudd. De som går denne traseen nå, vil kunne se hestehov og ikke minst en god del blåveis langs løypen. Spesielt i solhellingene ved Rønningsbekken blomstrer den nå.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Apr 2010

Skiføre - men bare så vidt

Av Erik Unneberg

Rett nord for Auretjernsbekken begynte det å bli sparsomt med sne. Her har solen fått godt tak, ikke minst fordi trærne som tidligere skjermet løypen, har blitt hugget ned. Det ble derfor ingen tur inn til Sørsetra (retning mot venstre). Men det var en fin snøsåle frem til løypen over Kneikasetra. Den løypen ser vi gå inn til høyre, og den viste seg å være helt OK.

24 Apr 2010

Skiføre og vårløsning

Av Erik Unneberg |

Auretjernsbekken har startet våren, men fortsatt kan er det en solid snøsåle på broen. Det var greit skiføre inn hit fra Høymyr i dag, men herfra og videre nordover ble det en del bare flekker der solen har fått tak.

24 Apr 2010

Vårtur på Djupdalsveien

Av Erik Unneberg |

På Djupdalsveien mellom Høymyr og Auretjernsbekken varer skiføret lenge. Den siste lørdagen i april var det fine forhold med solskinn og god glid i traseen.