Grønland mai 2010

Selv om løypenettet i området mellom Skoglund, Risfjellet, Grønland og Mikkelsbonn fortsatt er preget av at det har vært en særdeles god vinter, er det greit nå å bytte ut de beste skiene med vårski. Det begynner å bli en del bare flekker her og der - og det er bløt snø mesteparten av dagen. For de ivrigste er det ingen problem å komme seg ut på en lengre skitur en vårdag i mai. Spesielt skyggepartiene byr fortsatt på fantastiske muligheter i høyden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mar 2010

Fine spor i Kollerløypa

Av Erik Unneberg

Flotte forhold i Kollerløypa denne marskvelden. Noen få kuldegrader og fine spor. Bildet er tatt rett nord for lysløypa i Tæruddalen.

02 Mar 2010

Siste solstråler gjennom skogen

Av Erik Unneberg

En fin skidag går ubønnhørlig mot slutten. Sol hele dagen, men nå går det mot kveld. De siste solstrålene prøver å trenge inn i scooterløypen mellom Ringdalshytta og Langgata. Bildet er tatt i den sydlige delen av traseen, rett øst for Enden. Her går løypen gjennom tett skog, så solen måtte snart gi opp kampen.

02 Mar 2010

Nedover scooterløypa

Av Erik Unneberg

Vinteren 2009/2010 var flott, og mange scooterløyper ble preparert mange steder i Marka. Bildet er tatt i traseen fra Ringdalshytta til Langgata (Enden).