Skiføre i Brekkedalen

Selv om det er blitt mai, er det fortsatt skimuligheter på Skoglundveien. Bildet er tatt i Brekkedalen rett syd fra Skoglund.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Mai 2010

Grønland mai 2010

Av Jørn Grøstad |

Selv om løypenettet i området mellom Skoglund, Risfjellet, Grønland og Mikkelsbonn fortsatt er preget av at det har vært en særdeles god vinter, er det greit nå å bytte ut de beste skiene med vårski. Det begynner å bli en del bare flekker her og der - og det er bløt snø mesteparten av dagen. For de ivrigste er det ingen problem å komme seg ut på en lengre skitur en vårdag i mai. Spesielt skyggepartiene byr fortsatt på fantastiske muligheter i høyden.

02 Mar 2010

Fine spor i Kollerløypa

Av Erik Unneberg

Flotte forhold i Kollerløypa denne marskvelden. Noen få kuldegrader og fine spor. Bildet er tatt rett nord for lysløypa i Tæruddalen.

02 Mar 2010

Siste solstråler gjennom skogen

Av Erik Unneberg

En fin skidag går ubønnhørlig mot slutten. Sol hele dagen, men nå går det mot kveld. De siste solstrålene prøver å trenge inn i scooterløypen mellom Ringdalshytta og Langgata. Bildet er tatt i den sydlige delen av traseen, rett øst for Enden. Her går løypen gjennom tett skog, så solen måtte snart gi opp kampen.