Vårskiløping over Atjernsmyra

Tirsdag 4. mai gjorde vinteren sitt kanskje siste angrep her i Oslo-området. På Krokskogen var det ikke falt sne, men et ypperlig vårføre tirsdag ettermiddag fra Løvlia over flaka og ned Atjernsløypa forbi Atjern - ned på Sandviksveien og bortover denne til der Grenaderløypa tar opp og retur til Løvlia. 12 km ble det på far og sønn i solskinnet mens orrhanen buldret. Kan en ha det bedre en vårvinteraften på Krokskogen?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Mai 2010

Takk for denne gang!

Av Gunnar Kaspersen

Bambuspinnene på Skamræk er tatt opp og er klare for neste sesong.

05 Mai 2010

Skiføre i Brekkedalen

Av Jørn Grøstad |

Selv om det er blitt mai, er det fortsatt skimuligheter på Skoglundveien. Bildet er tatt i Brekkedalen rett syd fra Skoglund.

05 Mai 2010

Grønland mai 2010

Av Jørn Grøstad |

Selv om løypenettet i området mellom Skoglund, Risfjellet, Grønland og Mikkelsbonn fortsatt er preget av at det har vært en særdeles god vinter, er det greit nå å bytte ut de beste skiene med vårski. Det begynner å bli en del bare flekker her og der - og det er bløt snø mesteparten av dagen. For de ivrigste er det ingen problem å komme seg ut på en lengre skitur en vårdag i mai. Spesielt skyggepartiene byr fortsatt på fantastiske muligheter i høyden.