Ingen vafler i dag

Sammen med utsikten som bilde nr. 11927 viser, er dette det klassiske gørjahyttebildet. Helst ser vi det kanskje med full vinter (bilde nr. 10111), men våren er også en fin tid - særlig når vi kan kryste ut enda en skitur, for føret er rett rundt svingen!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Mai 2010

Februene ved Sætertjern

Av Snorre Veggan

Februene er et gammelt overgangssted for kuer ved nordenden av Sætertjern i nærheten av Sandbakken i Østmarka. Stien langs Sætertjern mot Sandbakkveien blir på folkemunne kalt Antons vei, etter Anton Barli, som opparbeidet stien. Ved Februene er det godkjent ildsted og på den andre siden av sundet en stor kampestein som er et glimrende klatrestativ for barn i alle aldre.

05 Mai 2010

Lav sol over Rundvann

Av Snorre Veggan

Utrolig at det kun er én dag siden snøen lavet ned over Østlandet. I Østmarka har det allerede begynt å tørke opp, selv om det fortsatt er en del dype gjørmehull. Rundvann er et fint turmål for en kveldstur med utgangspunkt fra for eksempel Grønmo eller Skullerud.

02 Mai 2010

Byggmester

Av Snorre Veggan

I Østmarka finner man mange spor etter bever. Selv ved Nøklevann, som hver helg besøkes av mange turgåere, kan man se at beveren har vært på ferde. Men beverhyttene er ikke like lette å finne.