Gammelt hus ved Skardtjern

Ved Skardtjern, blant flere hytter, står denne gamle bygningen. Er det et gammelt seterhus, mon tro? Det var uansett mye som minnet om seterliv her i dag. Sauer beitet i området og ringte med bjellene sine, og markblomstene understreket at vi er inne i en frodig årstid.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

23 Jun 2010

Sankthanskveld i vest

Av Erik Unneberg

For en dag! Sankthansaften så ut til å få en meget lovende start, all den stund solen strålte og innhyllet landskapet i vakre sommerfarger. Bildet er tatt fra en av de aller flotteste blåmerkede stier i Marka, den mellom feristen ved Åsaveien og Skardtjern. Her ved Skardet går stien på en opparbeidet fjellhylle, og utsikten er fantastisk mot Steinsfjorden og bygdene rundt. Vi ser den karakteristiske Elviktangen midt i bildet. Ta også en titt på bilde nr. 12787 som viser det samme motivet i november samme år!

20 Jun 2010

Sommerfarger på Bjørnholt

Av Erik Unneberg

Blå himmel med hvite godværsskyer, akkompagnert av sommergrønn plen med markblomster, var synet som møtte oss da vi stod på tunet ved Bjørnholts rød- og hvitmalte hus på årets nest lengste dag.

20 Jun 2010

Veden i hus på Nordmarkskapellet

Av Erik Unneberg

Forhåpentligvis er det noen måneder til man må starte fyringen på Nordmarkskapellet, men det var i alle fall betryggende å se at vedboden er fylt opp.