Mektige Langvassbrenna

Dette bildet er tatt fra vestsiden av Pershusfjellet, ca. 630 moh. Den ruvende Langvassbrenna dominerer i bildet, men så er den høyeste toppen (bak treet i forgrunnen til venstre) hele 663 moh. Vi ser også ned på den øvre Sinnerputten (498 moh.) i Sinnerdalen, hvor det går skiløype vinterstid. Putten er i nordvestlig retning fra fotografens ståsted, som kan finnes ved å klikke på "Kart". Forflytter vi oss til høyre del av bildet, finner vi Fagervann (526 moh.). Enda litt lengre opp har vi Finnerudsetra (ca. 560 moh.), 5 km i luftlinje fra kameraet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

10 Jul 2010

Drivende i Pershusvann

Av Erik Unneberg

Ved demningen i sydenden av Pershusvann fløt dette treet. Mon tro hvor lenge siden det er siden det vokste her inne i Nordmarka?

10 Jul 2010

Kajakk med kurs mot Kollern

Av Erik Unneberg |

Med Kollern som et ruvende landemerke i bakgrunnen padlet han over Skarvvann. Vinden hadde roet seg, og temperaturen var behagelig denne formiddagen i juli. Fint nå.

10 Jul 2010

Holoaseter en dag i juli

Av Erik Unneberg

Det er sommer, og det er grønt på Holaseter. Bildet er tatt fra Pershusfjellet, omtrent 1 km unna i luftlinje. Men betydelig lengre hvis man skal komme seg dit til fots.