Modig, moden molte

Det tok sjanser, dette bæret. Det var modent, og hadde var på en plante midt i skiløypetraseen ved Lille Hvitsteinvann. Skjebnen ville det etter hvert slik at det endte med dette bæret som det gjorde med et hundretalls andre fullmodne artsfrender like ved.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Jul 2010

Grønnfarger i kveldstimen

Av Erik Unneberg

Kvelden kom, og det ble alt vanskeligere for de siste solstrålene å trenge ned til skogbunnen. De øverste delene av trærne fikk imidlertid fremdeles nok dagslys til at de fikk en sommerlig grønnfarge. Da passet det jo fint at sykkelen var i samme farge. Bildet er tatt på strekningen mellom Madserud og Nygård, der det er skiløype om vinteren. Men altså fullt fremkommelig med sykkel nå i juli.

27 Jul 2010

Rast ved Finntjern

Av Torgeir Stenstad

Det er godt å unne seg en rast ved Finntjern nord for Tømte. Stigningene opp fra Movann er ikke av de lengste i Marka, men de er tunge nok. På den andre siden av vannet ligger noen fiskere i telt. Nå venter lange og deilige nedoverbakker forbi Liggern og videre tilbake til Maridalen.

23 Mai 2009

Badeklart ved Damtjern i Kjekstadmarka

Av Erik Unneberg

Damtjern ligger øverst i Lierbakkene, og har flotte muligheter for bading. Her i sydenden er det til og med en rullestolsrampe for funksjonshemmede.