Ensom på plassen

I dag var det kun en bil på Gullaugkleiva utfartsparkering. Det var i alle fall mange folk ute og gikk eller syklet i den gamle jernbanetraseen som går herfra, så det var tydelig at de færreste hadde valgt bilen for å komme seg på tur i dette området dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

15 Aug 2010

Idyll ved Midtre Lysedam

Av Erik Unneberg

Det var flere som søkte seg inn til Lysedammene i dag. Med en temperatur på 20-tallet og solskinn var det populært å raste ved tjernet. Vanntemperaturen var imidlertid ikke høy nok til at det ble bading for de fremmøtte. Det ble med litt vassing.

14 Aug 2010

Her starter Lysakerelven

Av Erik Unneberg

Det er solid vannføring i Lysakerelven nå om dagen. Bildet er tatt der elven starter, ved utløpet av Bogstadvannet. De siste årene er det fjernet en del trær og busker på Oslo-siden av elven, slik at sikten mot broen og demningen er bedret. Derfor kunne vi konstatere at de store vannmassene har gitt elven en god start.

14 Aug 2010

Rasteplass langs toglinjen

Av Erik Unneberg

En gang gikk det tog her, men nå er traseen mellom Reistad og Gullaug blitt turvei for myke trafikanter. Langs denne ruten er det flere fine utsiktspunkter, og ved noen av disse er det satt opp benker og bord som innbyr til en rast.