Trygg sykling mellom Vestmarka og Kjekstadmarka

Liertoppen er en populær innfallsport til Kjekstadmarka fra nord, mens Tranby er det samme for Vestmarka fra sydvest. Begge markene kan kombineres på en sykkeltur, for det går en fin gang- og sykkelvei mellom de to stedene. Her er to ivrige syklister fotografert på denne veien. Vi befinner oss her rett ved Gjellebekk/Liertoppen, kort distanse fra Damtjerns østside.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Aug 2010

Stille før hordene kommer

Av Erik Unneberg

Det er rett før skolestart, og Hallingstad skole (til venstre) og Tranby skole (til høyre) har enn så lenge litt rolig tid igjen før elevene inntar dem. Dette området er for øvrig et fint sted å starte turer inn i Vestmarka fra - sommer som vinter.

15 Aug 2010

Veivalg ved Tverrelva

Av Eivind Molde |

Her ved elvemøtet mellom Lomma og Tverrelva går det veier i tre retninger. Men mulighetene er flere enn som så, for veien som går mot høyre i bildet, får ganske straks to avgreininger. Klikker du på "Tverrelva" rett over denne teksten, og deretter på sykkelsymbolet, ser du de fem sykkelrutene herfra.

15 Aug 2010

Småvann

Av Eivind Molde

Det er skyer både på himmel og i vann, men på denne varme, fine sommerdagen er skyene over Småvann på ingen måte truende. Ingen nedbør i dag.