Sommer og høst ved Nordli

Vi har lagt over halve september bak oss, men fortsatt er det sommergrønt en del steder i de lavereliggende deler av Marka, slik som på turveien her ved Nordli. Men samtidig har løvtrærne startet høsten ved å drysse klorofylløse blader mot marken. Temperaturen denne morgenen var riktignok på plussiden, men likevel langt fra sommerlig.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Sep 2010

Morgenstemning ved Nordli

Av Erik Unneberg

Det var en kjølig morgen ved Nordli, og da klokken nærmet seg åtte, var det fortsatt rimete i gresset der solen enda ikke hadde sluppet til.

15 Sep 2010

Utsikt i motlys

Av Nina Didriksen |

Ingenting å si på utsikten fra Krokskogstupet, det eneste måtte være at solskinnet var litt skarpt når en fikk det rett i øynene. Her ser vi Steinsfjorden nærmest, deretter Sundvollen og så Tyrifjorden. Gaustatoppen skal være synlig herfra, men solskinnet var for blendende til at vi fikk øye på den i dag. Det står nå en kjentmannspost her for perioden 2010-12, fordi det ligger en gravrøys fra bronsealderen rett innenfor utsiktspunktet.

15 Sep 2010

Skiløype med fjordutsikt

Av Nina Didriksen

Fra denne rødmerkede traseen i Krokskogens dyp ser du helt til Oslofjorden. Vi begynte straks å drømme om kommende vinters turer. Vi befinner oss sør for Gyrihaugtjerna, et vakkert område, spesielt i høstsol.