Morgensykling ved Haga

Golfbanen ved Haga er et fint utgangspunkt for turer inn mot Ankerveien og videre inn i Bærumsmarka. Fra parkeringsplassen ved Griniveien tar man seg først forbi klubbhuset (bildet) og fortsetter veien syklisten på bildet har valgt, men i motsatt retning.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Sep 2010

Sommer og høst ved Nordli

Av Erik Unneberg

Vi har lagt over halve september bak oss, men fortsatt er det sommergrønt en del steder i de lavereliggende deler av Marka, slik som på turveien her ved Nordli. Men samtidig har løvtrærne startet høsten ved å drysse klorofylløse blader mot marken. Temperaturen denne morgenen var riktignok på plussiden, men likevel langt fra sommerlig.

17 Sep 2010

Morgenstemning ved Nordli

Av Erik Unneberg

Det var en kjølig morgen ved Nordli, og da klokken nærmet seg åtte, var det fortsatt rimete i gresset der solen enda ikke hadde sluppet til.

15 Sep 2010

Utsikt i motlys

Av Nina Didriksen |

Ingenting å si på utsikten fra Krokskogstupet, det eneste måtte være at solskinnet var litt skarpt når en fikk det rett i øynene. Her ser vi Steinsfjorden nærmest, deretter Sundvollen og så Tyrifjorden. Gaustatoppen skal være synlig herfra, men solskinnet var for blendende til at vi fikk øye på den i dag. Det står nå en kjentmannspost her for perioden 2010-12, fordi det ligger en gravrøys fra bronsealderen rett innenfor utsiktspunktet.