Sagvollen

Hytteområdet på Sagvollen strekker seg helt ned til vannet (Vassbråa). Vi kan vel trygt si at beliggenheten er upåklagelig... Vi ser demningen helt til venstre. Hus nr. 1 fra venstre (delvis skjult) er Kjørestua på Sagvollen, som er DNTs ubetjente hytte her. Hus nr. 3 er Sagvollstallen, et populært sted for skifolket vinterstid.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Sep 2010

Vassbråa

Av Eivind Molde

Vassbråa ligger øst for Sagvollen, og viser seg i dag fra sin fineste side. Bortenfor gjerdet midt i bildet er det en fin raste- og badeplass. Bildet er tatt fra Sagvollstallen.

19 Sep 2010

Grunntjernet

Av Eivind Molde

Høstfargene blander seg mer og mer inn - også her ved Grunntjernet. Fra nordenden av vannet er det fin utsikt over vannet og de myke åsene som omgir det. Her er det også fint å raste. Det er bare en kort avstikker hit fra veien mellom Ullvildsdalen og Sagvollen. Om vinteren går Gjøvik-Oslo-løypa på bortsiden av vannet.

19 Sep 2010

Velkommen til skogs

Av Eivind Molde

Etter å tråkket seg opp 400 høydemeter fra Gran stasjon, ønskes man velkommen av Gran Almenning. Nå er det bare å fortsette innover på Sagvollvegen. Det er også en stor parkeringsplass her ved Lynnebakken.