Høstlig vandring langs Øverlandselva

Øverlandselva renner fra de sørlige deler av Bærumsmarka og ned til Engervannet. Langs elven er det flere steder flotte turstier og -veier som er populære å ferdes på, både for gående og syklister. Landskapet er i høstdrakt nå, slik som dette partiet ved Haslum.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Sep 2010

Postjakt og bad for spesielt interesserte

Av Kjersti von Krogh |

- Kraftig regn, lovet yr.no for dagen i dag, og det holdt stikk! Men Karma syntes 11 grader i Rotua var herlig!

22 Sep 2010

Gammel krok

Av Nina Didriksen

Dette tørre treet står ved et tjern helt sør på Skotjernfjellet. Herfra går en delvis synlig sti til toppen på 647 moh, hvor du får flott utsikt i mange retninger. For et par tiår siden raste kampen mellom hogst- og verneinteressenter i området ved Skotjernfjellet, og det er lett å skjønne hvorfor mange ønsker å la området forbli urørt. Dette er et flott markaområde, og lite besøkt: litt Sandbekkmana, litt Fuglemyrhøgda, litt Pershusfjellet.

22 Sep 2010

I eventyrriket

Av Nina Didriksen

Dette flotte tjernet ligger helt sør på Skotjernfjellet. Herfra går en delvis synlig sti til toppen på 647 moh., hvor du får flott utsikt i mange retninger. For et par tiår siden raste kampen mellom hogst- og verneinteressenter i området ved Skotjernfjellet, og det er lett å skjønne hvorfor mange ønsker å la området forbli urørt. Dette er et flott Markaområde, og lite besøkt: litt Sandbekkmana, litt Fuglemyrhøgda, litt Pershusfjellet.