Inngjerdet utsiktspunkt

Selv om Solfjellstua brant ned for mange år siden, er det fortsatt panoramautsikt fra setdet der den stod. Det er bratt ned sttopkanten, og gjerdet har nok sin funksjon i og med at mange barnefamilier søker seg opp hit. I dag kunne ikke utsikten vært bedre, for sol fra en klar novemberhimmel gjorde det lett å få øye på Kolsåstoppen (til venstre), Oslofjorden, Kirkerudbakken (til høyre) og bebyggelsen på Kolsås/Rykkinn.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

07 Nov 2010

Landemerket i profil

Av Erik Unneberg

Kolsåstoppen er et velkjent landemerke i Bærum, og kan sees fra mange steder i Marka. Her har kameralinsen fanget inn den søndre toppen fra Solfjellstua. Vi ser litt av Oslofjorden til høyre.

07 Nov 2010

Vernet villmark i Rausjø-reservatet

Av Kjersti von Krogh

Vannet Grinderen - også kalt Grinern - ligger 214 moh. øst for søndre Kroktjern. Nord i vannet går grensen mot Rælingen. Hele reservatet ble fredet i 1990. Området er uten stier, vilt og vanskelig å ta seg fram i, og nok på grensen til hva fotografen klarer når mørket faller på i 5-tiden.

07 Nov 2010

Gjennom gjelet

Av Erik Unneberg

Den blåmerkede stien fra Rykkinn til Eineåsen er variert og morsom å gå. Den er heller ikke spesielt krevende, selv om det er litt bratt gjennom dette gjelet.