Åpner snart

Sesongens andre skitur bragte oss forbi Gørjahytta, men fot- og bilspor til tross, her var ingen vafler. Det er nok litt tidlig. Holmenkollmarsjtraseen ble scooterpakket fra Hakadal i går (fredag), og i natt fikk de 15 cm snø et påfyll av 5-10 nye cm. En stund til har jegere lov å kjøre her med bil, men kommer det mer snø er det ski som gjelder som fremkomstmiddel! Lørdag var det 2 plussgrader og VR75 som gjaldt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Nov 2010

Velkjent motiv

Av Nina Didriksen

Her har mange en skiløper - og syklist - stått og skuet utover Store Gørja. Sesongens andre skitur bragte oss hit i dag, men ikke ut på isen, den ser svært usikker ut. Usikkert er det også for storfuglen vi så, for rundt svingen for Gørjahytta møtte vi en jeger i full mundur.

14 Nov 2010

Hit eller dit

Av Nina Didriksen |

Vi står i krysset mellom Pipenhusveien og avstikkeren mot Lysedammene. Det er silkeføre og kjørt med stor maskin på Pipenhusveien, mens avstikkeren er pakket med scooter.

14 Nov 2010

Silkeføre på Pipenhusveien

Av Nina Didriksen |

Vi er ikke halvveis i november, men jomen kom det silkeføre! Bildet er tatt på Pipenhusveien hvor folk kunne fryde seg over flotte forhold. Litt tynt og grusete helt i starten, men forholdene blir veldig fort mye bedre.