Knirkeføre i naturreservatet

Et scooterspor tar oss over myrene nord for Kjagdalen. Nesten julekortstemning, og så er vi bare i midten av november! Her er naturen vill og spennende, og det er derfor Oppkuven-Smeddalen naturreservat ble opprettet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Nov 2010

Julestemning i november

Av Nina Didriksen

Lav sol og snø på trærne - og tankene går til nærmeste julekort. Vi står på broen mellom Nordre Heggelivann og Skamrek. Noen har gått på isen langs land i retning Heggelia, vi møtte en av dem, og han påsto at det var helt greit, men fotografen tok ikke sjansen og tuslet heller i et scooterspor retning Løvlia.

16 Nov 2010

Fin start på sesongen ved Lygna skisenter

Av Trond Øverlier |

Løypene på skisenteret ligger nå innbydende for skøyting og klassisk. I tillegg til "villsnø" har senteret egen snøproduksjon, og kan derfor skilte med fin såle i bånn.

15 Nov 2010

Den siste glød

Av Odd Tore Saugerud

Fra Kolsås kan man nyte hele solnedgangen, og enda komme seg ned i bygda igjen før det blir altfor mørkt. Nysnøen er god å ha under slike forhold. Skitur på Kolsås? Det blir løssnøklatring og -kjøring på langrennsski i tett og helst bratt skog. Vi ser ikke mange skispor her selv i løpet av en god snøvinter.