Punktum for en vakker dag

Gårsdagen bød på strålende sol og plussgrader i høyden i Østmarka. Så varmt at det dryppet og raste fra trærne. Spesielt raste det fra treet hvor kjentmannsposten på Heiåsen er festet. Kjentmannshåndboken min blir aldri den samme igjen. Men tåka som kom rullende i nordenden av Mosjøen bar bud om forandring.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Nov 2010

Knirkeføre i naturreservatet

Av Nina Didriksen

Et scooterspor tar oss over myrene nord for Kjagdalen. Nesten julekortstemning, og så er vi bare i midten av november! Her er naturen vill og spennende, og det er derfor Oppkuven-Smeddalen naturreservat ble opprettet.

17 Nov 2010

Julestemning i november

Av Nina Didriksen

Lav sol og snø på trærne - og tankene går til nærmeste julekort. Vi står på broen mellom Nordre Heggelivann og Skamrek. Noen har gått på isen langs land i retning Heggelia, vi møtte en av dem, og han påsto at det var helt greit, men fotografen tok ikke sjansen og tuslet heller i et scooterspor retning Løvlia.

16 Nov 2010

Fin start på sesongen ved Lygna skisenter

Av Trond Øverlier |

Løypene på skisenteret ligger nå innbydende for skøyting og klassisk. I tillegg til "villsnø" har senteret egen snøproduksjon, og kan derfor skilte med fin såle i bånn.