Aftenlys på skistadion

Rett etter at solen var gått ned ble himmelen over Raufoss skistadion fargesprakende. Men det hele varte bare noen få minutter. Kort tid etterpå ble det mørkt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Des 2010

Hatten passer

Av Nina Didriksen

Storfurua på Rødmyr har fått på seg vinterhatten, som er så tett at en kan overnatte derunder uten frykt for nedbør i ansiktet. Furua er rundt ni meter høy, og halvannen meter over bakken har stammen en omkrets på 285 centimeter. Storfurua på Småflaka (sted nr. 826 i Markadatabasen) er 7,7 meter høy og fem cm videre rundt stammen.

15 Des 2010

Alternative stavtak

Av Nina Didriksen

En skal ikke mange meterne utenfor oppkjørt hovedløype før en er mutters alene med den vakre naturen. Her har vi krysset Rødmyr i Vestmarka, og sett spor av elg, rev, hare og en del mindre firbente som knapt lager avtrykk i snøen. Kjentmannspost og geocache finnes også her.

15 Des 2010

Rasker over Rødmyr

Av Nina Didriksen

Et revespor fra venstre krysser sporene etter det som må ha vært mor og barn elg på rusletur i snøen. Vi er på Rødmyr (eller Raumyr) nord i Vestmarka, en liten perle som i tillegg til vakkert vinterlys byr på en eldre kjentmannspost og en geocache.