Lav sol over Daltjuvmana

Fine forhold over Daltjuvmana på årets nest siste dag. Skjønt, ifølge et mer detaljert kart er Daltjuvmana den åsen vi ser bortest i bildet, og som ligger mellom Store Daltjuven og Manntjernet. Der hvor skiløypa går, heter det Daltjuvhøgda. Uansett, det er et flott område.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Des 2010

Fint å glo på

Av Nina Didriksen

Vi ser tilbake over Øvre Glotjern mens himmelen antar ettermiddagsfarger. Det går en flott naturløype mellom innerste vik i Store Gørja og Delebekkløypa, og da noen hadde tråkket spor før oss, var det ingen tvil om at turen måtte gå opp. Liker du spenning, anbefaler vi å gå motsatt vei!

29 Des 2010

Vinterlig ved Helgeren

Av Nina Didriksen

Nysnøbelagte bjerker pynter utsikten over Helgeren ved dammen. Til venstre skimter vi Storhaugen og Lønlihøgda, som er verdt en kryssing på langs på ski på skareføre.

29 Des 2010

Helgeren dam

Av Nina Didriksen

Skiløypa for den gamle Holmenkollmarsjtraseen (rennet legges om og går fra Sørkedalen fra 2011) passerer flere vann. Her er vi ved Helgeren dam, i enden av det store vannet Helgeren. Her er det fin utsikt over vannet og åsene rundt, der den 524 meter høye Barlindhøgda dominerer i nordvest.