Vinter 2011 i Diversen Café

I skisesongen brøytes skøytebanen, bålene varmer ute hvor man kan grille pinnebrød og pølser. Inne er det fyr på peisen og deilig servering med varme supper, ferskt hjemmebakt brød, frodige kaker og boller.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Jan 2011

Nyfrisert fra Tæruddalen

Av Eivind Molde |

Det har snødd en del i løpet av dagen, og nå er det tid for en preppetur gjennom løypenettet i den sørlige delen av Romeriksåsene. Det er Skedsmo skiklubb som sørger for at løypene er i god stand i denne delen av Marka.

03 Jan 2011

Morfar og barnebarn i løypa

Av Lise Henriksen

Se opp for Preben, 12 år, og Hallgrim, 10 år, som feier rundt i løypene i Østmarka! Det hjelper ikke at morfar, Terje Hall Torgersen, er en sprek skiløper og Østmark-entusiast - snart tar de ham igjen! Idag gikk turen over Vangen og Steinsjøen - Paradisdalen og Skjelbreia. Gutta er heldige, for morfar tar både Preben og Hallgrim og to - tre barnebarn til med seg på turer i Østmarka hver eneste fredag etter skoletid. Ofte til spennende steder - hvor de fyrer bål og steiker pølser - og har det gøy sammen.

03 Jan 2011

Fredelig ved Søndre Tretjern

Av Lise Henriksen

Det går ei løype fra Krokholveien til Fjeldfugleleiken, i et fredelig strøk innunder Tømmeråsen. Når det er nok snø til at løypa kjøres opp med stormaskin, går den langs kanten av Tretjerna. Men foreløpig må løypa tråkkes opp, og da er det bare å følge sporet tvers over vannet - trodde jeg! For plutselig sa det plupp og jeg jeg var hjelpeløst fanget i overvann. Så ta alltid med skiskrape når du går i Østmarka! Vi ser Søndre Tretjern mot nord. Bilde nr. 14466 er tatt om sommeren fra samme sted.