Grått på Tveitersetra

I dag fulgte vi Olav Harlems anbefaling om tur i Budstikka 8. januar. Fra Solli - Sandungen - Tveitersetra - Sandungen og via lysløypa tilbake til Solli. Det er en fin og ganske hard runde etter min vurdering. Litt utenfor "allfarvei" mellom 5 og 11 km. Færre mennesker og veldig bra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Jan 2011

Solen på sitt høyeste...

Av Olav Njaastad

Solen står på sitt høyeste fredag 7. januar i Østmarka, klokka er 12:29. Bildet er tatt rett nedenfor Vangen skistue i Østmarka i retning Bystermåsan/Skjelbreia. Løypene er nypreparerte etter snøfallet torsdag og fredag. Med siste snø kan løypenettet utvides til sin fulle bredde. Nå har snølaget dekket marken der det var lite fram til nå.

08 Jan 2011

Opp mot Høyås

Av Torgeir Stenstad

Det heter ikke Høyås for ingen ting, det ER tunge bakker opp fra Øgården. Men vel oppe, kan du suse ned mot Gullsmeden på den andre siden. I dag var det nysnø og minus 6 grader og mange ute i løypene.

08 Jan 2011

Farlig issvull i Lutdalen

Av Torgeir Stenstad

Normalt er det bare å suse ned i lysløypa mot Nøklevann, men en bekk har i vinter flommet opp og gjort det farlig med en issvull over hele løypa; nå er det bare å ta av seg skiene. Heldigvis har Friluftsetaten satt opp et info-skilt på toppen av bakken.