Siste innspurt

Serveringsstedet Sandbakken ligger i Østmarka, på grensen mellom Oslo og Akershus. Det er Oslo kommune som eier Sandbakken som er et populært turmål fra alle deler av Østmarka. Her gjenstår kun noen få meter av løypa fra Krokhol før skiene kan tas av for en velfortjent pause.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Jan 2011

Lang, lang rekke

Av Nina Didriksen

Flott føre i gråværet på Krokskogen i dag. Her ser vi en gjeng som kommer gående over Nordre Heggelivann nedenfor Heggelia, som er åpen for servering i helgene i vinter.

09 Jan 2011

Grått på Tveitersetra

Av Eyvind Wang

I dag fulgte vi Olav Harlems anbefaling om tur i Budstikka 8. januar. Fra Solli - Sandungen - Tveitersetra - Sandungen og via lysløypa tilbake til Solli. Det er en fin og ganske hard runde etter min vurdering. Litt utenfor "allfarvei" mellom 5 og 11 km. Færre mennesker og veldig bra.

07 Jan 2011

Solen på sitt høyeste...

Av Olav Njaastad

Solen står på sitt høyeste fredag 7. januar i Østmarka, klokka er 12:29. Bildet er tatt rett nedenfor Vangen skistue i Østmarka i retning Bystermåsan/Skjelbreia. Løypene er nypreparerte etter snøfallet torsdag og fredag. Med siste snø kan løypenettet utvides til sin fulle bredde. Nå har snølaget dekket marken der det var lite fram til nå.