En rask kikk på minnesmerket

To av de tre som gikk forbi minnetavlen for fallskjermslippet til Milorg D13 23. februar 1945, tok seg tid til en kikk på den. Den firbente markaentusiasten hadde andre prioriteringer. Vi befinner oss her i scooterløypen mellom Holoaseter og Aklangen, nærmere bestemt på myrene rett vest for Hesteskovann. Her, ved kommunegrensen mellom Jevnaker og Lunner, mangler det ikke på sne nå. Stavene på bildet forsvant 70 cm ned før de møtte motstand fra bakken.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Jan 2011

Løyper og utsikt

Av Erik Unneberg

Det var ikke noen andre farger enn nyanser i hvitt, grått og svart ved Gjerdingen i dag. Men løypene var fine, og fra nordsiden av vannet var det tross alt mulig å få et glimt av vannet gjennom snebygene. Bilde nr. 25956 viser sommerutsikten herfra.

09 Jan 2011

Ekspedisjon ved Gjerdingen

Av Erik Unneberg

Det blåste og snedde, og da det samtidig var noen tunge kneiker på østsiden av Gjerdingen, kunne skituren minne om en vinterlig ekspdisjon.

09 Jan 2011

Ensomt spor ved Auretjernsetra

Av Erik Unneberg

Det var ikke preparert mellom Grua og Svartbekken i dag, men det gikk lett forbi Auretjernsetra siden noen hadde gått opp løypen i dette vakre området tidligere på dagen.