Hold på hatten

Det går unna i bakkene ned Måneskinnsløypa, men denne karen tørket nok heller svetten. Oppoverbakkene er nemlig utmerket terreng for intervalltrening. Føreforholdene var det heller ingenting å si noe på denne torsdagsettermiddagen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Jan 2011

Senior og måneskinn

Av Nina Didriksen

Et sted oppi lia vest for Sognsvann møtes Måneskinnsløypa og Seniorløypa. Førstnevnte kommer bakfra til venstre for fotografens ståsted, og løypene fortsetter i samme trasé et stykke bortover i bildet. Utmerkede forhold i ettermiddag.

02 Jan 2011

Flotte forhold opp Djupdalen!

Av Aina Grymyr

Lørenskog kommune prepper løypene fra Losby og Marikollen, og en januardag ble Djupdalsløypen testet. Den var i super stand og med flotte og slake bakker. Bildet er tatt like ved Djupdalshytta i skumringen. Djupdalsløypa går fra Mønevann NØ og opp Djupdalen, så sørover mot Setertjernstua, før den går nedover igjen via Badstudalen. Den passer glimrende både som helgerundtur og kveldstreningsrunde.

12 Jan 2011

Koselig kulturlandskap i Bjørndalen

Av Lise Henriksen

Mellom Nord-Elvåga og Nuggerud ligger den vesle grenda Bjørndalen (i Lørenskog) med flere småbruk, som et pust fra en svunnen tid. Litt lenger øst lå tidligere det vesle severingsstedet Elvågaseter. Idag var løypene nypreparerte og fine, både over jordene og i lysløypene fra henholdsvis Ellingsrud og Skårer til Mariholtet.