Lunsj på Bærums tak

De som hadde valgt seg ut denne dagen til å gå på ski på Krokskogen angret så visst ikke. Strålende sol, minusgrader og flott føre var viktige ingredienser i så måte. Her har Ole Faye (til venstre) og Ole Bjørn Breistøl kommet frem til Vidvangshøgda, Bærums høyeste ås. Ikke rart maten smaker! Nå ventet Løvlia før returen til Fossum.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Jan 2011

Lysløypa i Grønliåsen

Av Lise Henriksen

Sporene er fortsatt fine "trikkeskinner", men føret er meget skarpt og isete i den vel 4 km lange lysløypa i Grønliåsen. Akkurat nå egner lysløypa seg godt for dem som foretrekker å gå til fots mellom sporene. Vi ser løypa mot sør, med Prinsdal idrettsanlegg til høyre i bildet.

19 Jan 2011

Frem i lyset

Av Nina Didriksen

Toppen av den gamle Holmenkollbakken, også kalt Diamanten, har nå fått plass nedenfor Midtstubakken. I bakgrunnen ser vi bebyggelsen i Vettakollen, deler av Oslo og helt bort til Østmarka.

18 Jan 2011

Sola er tilbake i Tømtemarka

Av Kjersti von Krogh

Dagen er blitt 1 time lenger, og det merkes godt på Tømteveien fra Movann. Men så kom kakelinna denne vinteren også, og på to dager var alle myke, gode løyper forvandlet til spesialføre for skøytere! Godt da å kunne nyte sola over Masteputtene og vite at snart kommer løypebasen og gjør skituren trygg igjen.