Ved Tretjernskoia, på vei inn for å teste flere upreppete løyper!

Tretjernskoia ligger mellom Skjelbreia og Franskeplassen, i en sving i bakkene. Herfra går det en spennende upreppet løype mellom koia og Tømmerholtjern, parallelt med hovedløypen over Grisemyrputten. Godt å ta kraftig hodelykt når man skal teste nye løyper.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Jan 2011

På nesten jomfruelig spor, kun med dyretråkk!

Av Aina Grymyr

Ingen hadde gått opp løypen fra Tømmerholtjern til Eriksvann på lenge, her var det bare et dyr som hadde gått foran oss. Det var dyp og fuktig snø, så det gikk sakte fremover. Men for en stemningsfull opplevelse å gå i slike spor mellom hovedsporene, og i Østmarka er det mange slike muligheter!

15 Jan 2011

Snødrev og overvann på Tømmerholtjern i dag

Av Aina Grymyr

Det var måneskinnsåpent på Sandbakken denne helgen, men månen glimret med sitt fravær og gjemte seg bak sludd. Det ble allikevel en flott skitur over delvis upreppete løyper i området, der vi var to ganger innom løypekrysset på Tømmerholtjern. Men pass på, det var overvann på nordsiden av vannet, og jeg plumpet uti.

20 Jan 2011

Snart måneoppgang ved Grønmo

Av Aina Grymyr

Flotte forhold på preparerte løyper i Østmarka nå, til tross for mildværet tidligere i uken. Planen var å gå fra solnedgang, via skumring og inn i måneoppgang, men månen sto opp litt senere enn ønsket idag og lå lavt i horisonten, så jeg så den først på kjøreturen hjem. Flotte preparerte spor hele veien på turen som gikk fra Skullerudstua - Grønmo - Smørhullet - Ødegården og tilbake, og det var mange folk som var ute i de flotte løypene idag!