Myke motlysformer på Ingjerdsbrenna

I dag ble scooterløypen over Ingjerdsbrenna valgt. Det er en vakker løype, og det å få med seg solnedgangen var en bonus i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Jan 2011

Aftenopplevelse ved Lille Gyrihaugtjern

Av Erik Unneberg

Solen var i ferd med å takke for seg på på toppen av Krokskogen. Ja, for det må vel kalles det når man er mer enn 600 moh.? Ved foten av Gyrihaugen ble det en flott opplevelse da lysspillet boltret seg over Lille Gyrihaugtjern. Da fikk det ikke hjelpe at resten av turen tilbake til Guriby (som ble unnagjort på åtti minutter på røbbeski) ble litt mørk på slutten.

23 Jan 2011

Scootertraseen mot Gyrihaugen

Av Erik Unneberg

Drøyt tre kilometer inn på Grenadertraseen fra Løvlia til Kleivstua går en scooterløype nordover. Den går til Gyrihaugen via Gyrihaugtjernene. Denne løypen går flott i terrenget og er veldig morsom å gå.

22 Jan 2011

En kveld på Sauejordet

Av Erik Unneberg

Solen gikk ned for en halv time siden, men i løpet av kvelden klarnet det litt opp slik at det fortsatt var mulig å gå en runde på Sauejordet uten kunstig lys. Vi befinner oss i den nordlige delen av denne rundløypen, og har Griniveien med overgang til løypenettet fra Haga golfbane like i nærheten. Kameraet trengte for øvrig en lukkertid på seks sekunder for å ta dette bildet.