Skaren bærer over Småflaka

Gnistrende kald januarmorgen i Sørkedalen, -20 grader og skarpt føre. Og noen grader mildere ble det vel etter hvert over Småflaka på vei inn mot Midtre Trillingtjern.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Jan 2011

Trollet i løypa

Av Nina Didriksen

Det kan nesten se sånn ut, der den store høyspentmasten ruver i enden av skiløypa på vestsiden av Sognsvann, ved plassen Løkka. I dag var det faste og fine spor, ti kuldegrader, strålende sol og fint føre med isklister under skiene. Bare å glede seg!

26 Jan 2011

Folkets skiarena

Av Nina Didriksen

Sognsvann er et yndet sted for store og små, men denne onsdagsformiddagen var det tomt for folk. Skispor på kryss og tvers iblandet ti kuldegrader og strålende sol er vel noe av det mest typiske en forbinder med en familieskidag, så det er bare å vente på helgen.

25 Jan 2011

Vi takker for innsatsen

Av Kjersti von Krogh |

Når løypene blir harde og isete, er vi dypt takknemlig for innsatsen til løypemannskapene i Skiforeningen og Friluftsetaten. Roar Grønvold fra Friluftsetaten ble i dag påtruffet i krysset nederst i Skillingdalen, hvor det allerede i 10-tiden var flotte forhold nordover mot Movann og Tømte, inn i Lillomarka eller sydover mot Kjelsås. Roar tilhører Korsvoll IL og har ansvar for vedlikehold og sprøyting av skøytebanen på Korsvollbanen og skileik-anlegget på Grinda. Med andre ord en høyt skattet person, som i disse dager er nominert som Årets ildsjel i Nordre Aker Budstikke.